Tárgyak, melyek hirdetik a jó hírt!
 
Akkor helló új küldetés!

Akkor helló új küldetés!

Miután Isten azt kérte tőlem, hogy szüntessem meg az Ébredés Missziót mely nem csak mások, hanem az Urbán L. Tamás könyvek kiadásával, keresztény rendezvények szervezésével, és szolgálatunk minden szegmensével foglalkozott, megdöbbenve, és kissé aggóva kérdeztem: “Uram! Akkor most HOGYAN TOVÁBB? Minden munkánkat ebbe a vállalkozásba fektettük, és a megélhetésünket is ezen keresztül kaptuk Tőled. Akkor most mi lesz… és miért kell megszüntetni??”

Némi türelem és kitartó ima, Istenre figyelés után, lassanként mindent megmutatott nekem a Mindenható.

Egyrészt azért kellett megszüntetni az Ébredés Missziót, mert Isten jól látta, hogy a lelkemnek egy ilyen váltásra van szüksége ahhoz, hogy megóvjon a teljes kiégéstől. Bizony, aki a lelkével dolgozik, annak időnként muszáj váltania, mert ha a bennsőnk elfárad és nem veszünk róla tudomást, komoly következményekkel kell számolnunk. Nem egy szolgálóról hallottam már, aki durva depresszióba esett ez miatt.

Szóval megszüntettem, feladtam a biztosat valami bizonytalanért, amiről még semmit nem tudtam. Nagyon-nagyon szerettem volna látni, mit tartogat az Úr, de csak szép lassan mutatta meg. Egy különleges, saját ötlet segítségével, (amit Istentől kaptam) 3 dimenziós képeket kezdtem készíteni, és az alkotás nagyon sokat adott a lelkemnek is.

Isten azt sugallta egy imádság alkalmával, hogy ezekkel a képekkel is Őt fogom imádni, hiszen, akik megvásárolják, azok otthonaiban, vagy azokéban, akikhez kerülnek, hirdetni fogják az Élő Isten üzenetét, dicsőségét. Bár egy kiállítást szerettem volna összehozni az alkotásaimból, de örömömre szolgált az is, hogy egymás után elkeltek, amiket készítettem, így nem volt mit kiállítani. Azt kezdtem látni, hogy Istenünk ezen az új úton akar megáldani bennünket.

Egyre többször láttam azt magam előtt, hogy kell egy webáruház, ahol mind a könyveimet, mind pedig a kézműves termékeimet értékesíteni tudom. Több megerősítés után végül létrejött a Keresztény Ajándékbolt Webshop. Rengeteg munka van mögötte, és bizonyára még több van előttünk is. De ha az Úr velünk jön, akkor győztesek leszünk.

Tudnod kell, hogy az igehirdetés szolgálatát és a szegények segítését továbbra sem hagytam abba, és ha bármit vásárolsz tőlünk, azzal azt segíted, hogy továbbra is végezhessem Istennek ezt a munkáját. Köszönöm, hogy most itt vagy és elolvastad a soraimat! Kérlek, ha hasznosnak találod ezt az oldalt, oszd meg másokkal is, hogy minél többek felé szolgálhassak az alkotásaimmal!web counter

Vélemény, hozzászólás?