“Sokkal többre születtél” e-könyv

1 500 Ft

Leírás

ha szeretnél egész évben motivált lenni, akkor íme Egy különleges motivációs e-könyv 365 db üzenettel, és egy 12.600 forintos ajándékkal!!
  • Mennyire vagy elégedett az életeddel?
  • Mennyire vagy elégedett magaddal?
  • Mit mondtak rólad mások és mit hittél el ezekből?
  • Tudtad, hogy az önértékelésed nagy részben mások véleményén alapszik?
    Ez az e-könyv segíteni fog neked, hogy sokkal jobban érezd magad a saját bőrödben és a saját életedben. Mindannyian szaladunk, rohanunk a dolgaink után és igyekszünk minél összkomfortosabbra berendezni az életünket, de valóban boldogok vagyunk ettől?
    A “Sokkal többre születtél” megmutatja neked, hogyan lehetsz még boldogabb és, hogy többre születtél annál, mint, ahogyan most élsz.

Talán olvastál már motivációs e-könyvet, és az is lehet, hogy többet is. Szeretnélek felkészíteni, hogy a “Sokkal többre születtél” című e-könyvünk többet fog adni számodra, mint bármelyik, amit eddig olvastál. Nem, ez nem csak egy reklám szöveg, hiszen nem csupán tanácsokat oszt meg veled az író, hanem egy olyan kulcsot ad a kezedbe, mely garantáltan változást fog hozni az életedbe, amennyiben alkalmazod azt. Ne késlekedj, hisz nincs mit veszítened, de rengeteget nyerhetsz!

Olvasói vélemények

“Semmiféle kritikával nem tudok élni a könyvvel kapcsolatban, csak azt mondhatom, sokat segített nekem. Le sem tudtam tenni, miközben olvastam. El tudtad érni, hogy valami reményfélét éljek át, amit már évek óta nem sikerült. Sokan próbálták, és tényleg szívből, de nem tudták elérni, hogy bennem kisüssön kicsit legalább egy kis napsugár. Köszönöm szépen!”   (S.M. Pécs)

“Nagyon jó, amiket leírtál! Az én szememben Te egy gyújtogató vagy, jó értelemben. Úgy érzem, hogy akiben találsz egy parányi szikrát is, azt biztos megtudod gyújtani. Nagyon inspiráló könyv.” (H.E. Hódmezővásárhely)

A könyv írója megjárta az élet sötét bugyrait és egy lyukas garast sem adott volna évekkel ezelőtt saját életéért. Megtapasztalta milyen kitaszítottnak, kigúnyoltnak, megvetettnek lenni és ma ezreket bátorít arra, hogy mindig van remény. Több száz előadáson és több mint ezer eladott könyvön keresztül motiválta már az embereket arra, hogy mindig van jobb, mindig van több, és arra, hogy “Minden lehetséges annak, aki hisz.” Azért ajánlja neked nagy szeretettel a “Sokkal többre születtél” című könyvet, mert szeretné, hogy a te életedet is jobbá tegye mindaz, ami az övét gyökeresen megváltoztatta.

A “Sokkal többre születtél” című e-könyv, pdf formátumban lévő, letölthető digitális termék, tehát nem terheli postaköltség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Sokkal többre születtél” e-könyv” értékelése elsőként