Tárgyak, melyek hirdetik a jó hírt!
 
“Forradalom” e-könyv

“Forradalom” e-könyv

1 500 Ft

Leírás

Angyalok, démonok, emberi sorsok. Küzdelmek, harcok, csaták. Veszteségek, győzelmek és egy reményteljes jövő.Talán így lehetne a lehető legtömörebben jellemezni a „Forradalom” című e-könyvet, mely remélhetően a te életedbe is elindít egy gyökeres változást. Ha eddig nem így volt, akkor most talán megnyílik a szemed, és meglátod majd mi folyik VALÓJÁBAN körülötted. Itt az idő felébredni és harcolni végre! Kezdődjön benned a forradalom, mely egy egész nemzetet készül átformálni! Olvasás közben felmerülhet benned a kérdés, hogy miért írtam le ilyen kegyetlen őszinteséggel az itt megjelenő történeteket. A válaszom: -Azért, mert sajnos pontosan így estek meg.

Az  e-könyv 16 fejezetből áll, több mint 130 oldalas, A5-ös méretben készült, izgalmas, cselekményes, elgondolkodtató mű.
A “Forradalom” a valóság és a fantázia keverékéből született regény, nem pedig egy teológiai értekezés!

Olvasói vélemények:

“Woww, ez egy nagyon szuper könyv!!! Nagyon olvasmányos, érdekes, és magával ragadó! Arról nem is beszélve, hogy mennyire igaz. Bizony sokak életében vannak hasonló történetek! Azért imádkozom, hogy a könyv olvasói sokkal közelebb kerüljenek az élő Istenhez. (Gégény Éva – Balatonfőkajár)

“Ez a könyv egy valóságos utazás a természetfeletti világba, ahol tanúi lehetünk a jó, és a gonosz erők egymással szemben álló háborújának. Belepillanthatunk mi is történik valójában odafenn, miközben itt lenn folynak a regénybe illő, izgalmas események. Elképesztően jó ez a könyv! Máris várom a folytatást.” (B-né S. R. – Hódmezővásárhely)

“Annyira gyönyörű ez a mű! Ilyet mai íróktól már sehol nem lehet olvasni. Olvasás közben folyamatosan jegyzetelem. Ebben a könyvben segítettél nekem megfogalmazni olyan dolgokat, amelyek eddig a tudatalattimban voltak, és így azok most átkerültek a tudatos részbe.” (Gy. M. – Debrecen)

“Ez a könyv nagyon ott van, nagyon ütős! Több alkalommal is könnyek gyűltek a szemembe, miközben olvastam. Fontos lenne, hogy minél többen elolvashassák! Kell, hogy megértsék az emberek, hogy milyen harcok vesznek bennünket körül. Kell, hogy belássák, ez az egész nem mese, hanem egy harc! Nagyon kemény harc. De miénk a győzelem, mert a Király harcol értünk!  Forradalmi ez a könyv!” (V.Gy. Kecskemét)

A “Forradalom” című e-könyv, pdf formátumban lévő, letölthető digitális termék, tehát nem terheli postaköltség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Forradalom” e-könyv” értékelése elsőként