Az Élő Tűz mindent megváltoztat

3 400 Ft

Leírás

A könyv  ára a postaköltséget, és egy több mint 10.000 forint értékű ajándékot is tartalmaz.

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót. Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre. Ez a könyv nem egy olvasmány csupán, hanem kapu egy boldogabb és teljesebb életre. A kötet végén egy 40 napos képzést találhatsz, mely segít személyes kapcsolatba kerülni, a világmindenség leghatalmasabb személyével. A mű méltó folytatása a többek életét is megváltoztató első résznek.

Lépj be te is Isten természetfeletti világába, és légy részese a csodáknak!

Ha most megrendeled “Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet, akkor több mint 10.000 forint értékű online videósorozatot kapsz ajándékba a bibliai pénzkezelésről. Ha többet szeretnél megtudni a “Kiút a pénzügyi problémákból” című videósorozatról, akkor kattints ide! 

Vélemények  a könyvről:

“Ez a könyv nagyon megérintette a szívemet és a lelkemet! Olvasás közben meghallottam Isten hangját, és közben ömlöttek a könnyeim. A bizonyságtételek is könnyekig meghatottak. Teljesen átjárt a Szent Szellem tüze közben, és erős melegséget éreztem. Olvasom, és teljesen lebilincsel!” (N. R. Kétegyháza)

“Többször is elérzékenyültem az olvasása közben, mert megérintette a szívemet. Sok hitet ad, erősít. A könyv mércéje nem lehetetlen, és ez jó. Viszont érezni, hogy egy gyakorlott ‘valaki’ írta. Nagyon jó könyv akár az elszánt embereknek, akár azoknak is, akik ott billegnek valamilyen határvonalon.” (T. L. Wisbech-Anglia)

web counter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” értékelése elsőként