Tárgyak, melyek hirdetik a jó hírt!
 
“Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” e-könyv

“Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” e-könyv

1 500 Ft

Leírás

„Amikor kivettem a könyvet a postaládából, már az elején lévő személyes dedikálás elolvasásakor megérintett, a benne lévő erő… próbáltam nem hangosan sírni az utcán,mert pont a buszhoz siettem. Nagyon mély tüzű könyv, örülök, hogy megrendeltem.”
(V.K. Budapest)

“Egész éjjel olvastam a könyvet. Hajnal 4 órára végeztem vele. Csodálatosan. Éreztem, ahogy a sorok közt lévő hatalom végigjárta az egész testemet és minden sejtemet. Végig sírtam az egészet és nagyon sok helyen meg kellett állnom elmélkedni a sorokon.”
(I.V.K. London)

„Folyamatosan használom a könyvet. Szeretem olvasni. Van amit felveszek a mobilra és akkor vissza tudom hallgatni és megerősít, biztat.”
(U.I. Budapest)

Sokan nem azért kezdenek el sírni miközben „Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” című, keresztény témájú könyvet olvassák, mert ez egy romantikus regény lenne. Azért teszik, mert az az erő és hatalom, mely a benne szereplő csodákat véghezvitte, kiárad a könyv lapjain keresztül és egyenest a szívekhez szól.

– Boldog az életed?
– Szeretnéd ha boldogabb és teljesebb lenne?
– Hol tartasz most?
– Mi a szíved legnagyobb fájdalma és miben akadályoz meg ez téged?
– Miért nem tudod elérni amire vágysz és miért nem tudsz olyan lenni amilyen szeretnél?
Ebből a bibliai témájú e-könyvből nem csak választ kaphatsz a kérdéseidre, hanem Isten érintése folytán, konkrét megoldásokat is.

“Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” e-könyv, pdf formátumban lévő, letölthető digitális termék, tehát nem terheli postaköltség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” e-könyv” értékelése elsőként