Tárgyak, melyek hirdetik a jó hírt!
 
“A Szent Szellem iskolája” interaktív e-könyv

“A Szent Szellem iskolája” interaktív e-könyv

15 000 Ft

Leírás

„A Szent Szellem iskolája” egy 26 leckéből álló, interaktív, gyakorlatias, emberközeli, és teljes mértékben felekezetközi videósorozat melynek célja nem a fejtágítás, és a száraz ismeretek megszerzése, hanem közösségépítés Istennel, az Ő Szellemére fókuszálva, lelki ajándékok felismerése, és azok használata.

  • Ha szeretnél sokkal közelebb kerülni Istenhez,
  • ha szeretnél többet megtapasztalni az Ő lényéből és szeretetéből,
  • ha vágysz egy megújulásra a Vele való kapcsolatban,
  • és ha hiszel még benne, hogy visszatérhet életedben az első szeretet tüze,
    akkor “A Szent Szellem iskolája” videósorozat pont neked készült.

„A Szent Szellem iskolája” elektronikus könyv minden egyes fejezete videólinkeket is tartalmaz, melyek az írott anyag videó változatai. Tehát ha ezt az e-könyvet megrendeled, egy 26 részes videósorozatot is kapsz vele együtt. Minden fejezet más szemszögből mutatja be Istennek, a Földünkön jelenlévő harmadik személyét, a Szent Szellemet.

Ha az Ő személyét megismered, akkor Istent is jobban megismered. Ha a Szent Szellemhez közelebb kerülsz, akkor magához az élő Istenhez kerülsz sokkal közelebb. Hajrá! Ne szalaszd el a lehetőséget!

Ha úgy érzed, hogy te nem engedheted meg magadnak, hogy ilyen árat fizess ezért az anyagért, akkor kattints ide, és írd meg nekünk bátran, hogy mi az az összeg, amit ki tudnál fizetni érte!

“A Szent Szellem iskolája” interaktív e-könyv, pdf formátumban lévő, letölthető digitális termék, tehát nem terheli postaköltség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“A Szent Szellem iskolája” interaktív e-könyv” értékelése elsőként