Tárgyak, melyek hirdetik a jó hírt!
 
Mi segítjük  a keresztény kézműveseket is

Mi segítjük a keresztény kézműveseket is

A Keresztény Ajándékbolt küldetése

Amikor útjára indult a Keresztény Ajándékbolt, a saját termékeim értékesítése mellett az is a szívemen volt, hogy helyet biztosítok más keresztény kézművesek termékeinek is a webáruházban. Tudom ugyanis, milyen nehéz és embert próbáló helyzet az, amikor szíved lelked beleadod egy-egy termék elkészítésébe, reméled, hogy valakinek majd tetszeni fog, de nem érkezik vevő, még csak érdeklődő sem.

Keresztény termékek webáruháza

Ha elkészítünk valamit, nem feltétlenül elég kiposztolni azt a Facebookra ahhoz, hogy valaki megvásárolja. Az sem elegendő, ha betesszük valamilyen csoportba, hiszen a Facebook nem mutatja annyi embernek a posztjainkat, mint ahány ismerősünk van, vagy ahány tagja van egy csoportnak. Több platform kell, több megjelenés. Ezt már megtanultam az eltelt évek alatt, amióta jómagam is kézműves termékeket gyártok és könyveket írok. Azért is nagyon hasznos a keresztenyajandekbolt.com, mert több keresztény kézműves termékeit is igyekszik összefogni és teret adni nekik az értékesítéshez.

Te is támogathatod a keresztény kézműveseket

Amennyiben úgy döntesz, hogy a Keresztény Ajándékboltban vásárolsz, azzal több, dolgos kezű, keresztény kézművest is támogatsz, akik Istentől kapott ötlet alapján, Őt magát szolgálják azzal, hogy termékeikkel hirdetik a Biblia igazságait. Ha ilyen ajándékot vásárolsz valakinek, akkor te magad is hirdeted Isten igazságát.

Ha te egy keresztény kézműves vagy, és szeretnéd igénybe venni a segítségünket, akkor kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot!web counter

Vélemény, hozzászólás?