Tárgyak, melyek hirdetik a jó hírt!
 
Mesterséges kövületek dekorációnak?

Mesterséges kövületek dekorációnak?

Különleges játékbolt kirakatok

Gondolom, te is láttál már játékbolt kirakatokat. Esetleg találkoztál már olyannal, ami különösen megfogott? Van, ami ma is él az emlékezetedben? Bizony ritka az ilyen. Viszont tudvalevő, hogy nagyon sok kisgyermek szereti a dinoszauruszokat. Mit szólnál, ha akár életnagyságú dínó talplenyomatokat, vagy egy óriási Ammonitesz váz másolatot látnál egy kirakatban? Például ilyeneket?

Mit keresnek ősi kövületek egy keresztény webáruházban?

A Keresztény Ajándékbolt nemrég belekóstolt a kövület másolatok gyártásába, és most már “nem tud leállni”. Egymást követik az alkotások, és bízvást állíthatjuk, ez még csak a kezdet. Belső infó ugyanis, hogy már elkezdődött egy életnagyságú T-Rex talplenyomat készítése. De hogyan illesztekdnek ezek a termékek egy keresztény webshop kínálatába? Elsődleges cél ezek gyártásával, egy olyan múzeum létrehozása, mely Isten nagyságát, dicsőségét szeretné bemutatni. Tehát egy nagyon különleges, és óriási munka van készülőben. Ám jó hír, hogy korlátozott számban ugyan, de meg is vásárolhatók ezen alkotások, mely vásárlásokkal a készülő múzeumot támogatják a kedves vásárlók.

Kövület másolatok dekorációnak

Mint ahogy azt már említettük, kirakat és saját dekorációnak is különlegesek a Keresztény Ajándékbolt kövület másolatai, de a múzeum projektre is folyik a gyártás. Így tehát igen limitált a kiadás. Ha szeretnél egyet, vagy saját egyedi ötleted lenne, lépj mielőbb, mert előfordulhat, hogy várólistára kerül a megrendelésed! Egyedi elképzelésedet ide kattintva írhatod meg nekünk.web counter

Vélemény, hozzászólás?