Tárgyak, melyek hirdetik a jó hírt!
 
Keresztény kézművesség

Keresztény kézművesség

A kézműves termékek értéke

A “kézműves” szó hallatán sokakban talán olyan termékek képe jelenik meg, melyek nem olyan csillogók, modernek, mint amilyeneket az áruházakban kapni lehet. A ma embere pedig ugye ilyenekhez van szoktatva. Amennyiben pedig egy kézműves termék nem üti meg ezt a mércét, akkor szóba sem jöhet, hogy megvásároljuk. Nem is beszélve az árukról… Ha már egyszer valaki kézzel készíti, nem multicégek futószalagjairól gördült le, akkor hogy képzeli, hogy drágábban adja, mint amennyibe a bolti termék kerül?

A modern kézművesség

De mi van akkor, ha egy kézműves termék újrahasznosított és/vagy a legmodernebb anyagokból készül egy új és különleges technológiával? Akárcsak a Keresztény Ajándékbolt 3D-s termékei… Egy teljesen egyedi technológiával, melyet mások nem használnak… Vajon ebben az esetben mit érnek a termékek? Íme néhány példa:

Áááá…. szép, szép, de mégiscsak kézműves. Egy gépsor azért csak jobbat, szebbet csinál, ráadásul sokkal gyorsabban, mint egy kézműves, és így nem is kerül ennyibe. -Gondolják sokan.

Miért vegyek kézműves termékeket??

Amikor egy kézműves terméket vásárolsz, nem pusztán egy tárgyat veszel, hanem egy olyan értékes cikket, melyben benne van a kézműves szíve is. Tudom, ez sablonosnak, és egy ócska reklámszövegnek tűnik, de tényleg van benne valami. A kézműves ugyanis szereti csinálni, amit készít, szereti a munkáját nem úgy mint a lelketlen gyártósorok, melyek ontják magukból a mű cuccokat. Tapasztalatból tudom, hogy amikor a kézműves egy terméken dolgozik, gyakran eszébe jut az az ismeretlen személy, aki majd a tulajdonosa lesz annak, amit épp készít. Bár a vevő ezt lehet, hogy nem is tudja, de így válik igazán személyesé az, amit vásárol.

Igazán személyes

Nálunk a Keresztény Ajándékboltban azonban sokkal személyesebbek a termékek, hiszen sokukat egyedi kérésre készítjük. Az érdeklődő megírja a saját ötletét, megbeszéljük a részleteket és máris, akár a saját maga küldte fotóval készül is az, amit szeretett volna. Akárcsak ezek az egyszerű képek is:

Mitől keresztény egy kézművesség?

A Keresztény Ajándékbolt tekintetében a “keresztény kézművesség” a készítő, valamint a megrendelők többségének világnézetét és gondolkodásmódját tükrözi. Alkotásaink nagy része ezért bír bibliai hátterű üzenetekkel, mint az alábbi esetekben is:

Természetesen örömmel vállalunk nem keresztény témájú megrendeléseket is. Csak engedd szabadjára a fantáziádat és kattints ide!



web counter

Vélemény, hozzászólás?