Amikor otthonra találnak

0 Comments

Amikor a műhelyem mélyén dolgozom egy képen, vagy bármilyen ajándéktárgyon, csak nagyon ritkán jut eszembe, hogy vajon hová fog majd kerülni, mikor gazdára talál. Ám, amikor postázni kell, vagy valaki személyesen visz el egy darabot, időnként még sajnálni is szoktam, hogy meg kell tőlük válnom. Te hogy lennél ezzel?

Küldetésben a Keresztény Ajándékbolt

Dolgozol valamin, megvalósítasz egy ötletet, elkészül, tetszik neked, és végül el kell adnod, hisz ez a munkád… Egy imádkozás alkalmával úgy éreztem, Isten azt mondja nekem, hogy ezekkel a képekkel Őt imádom és ha ez így van, akkor örömmel teszem. Ennek a munkának pedig az is része, hogy az általam készített keresztény témájú ajándéktárgyak egy napon majd más otthonokban, más családokhoz kerülnek. Így pontosan azt az üzenetet fogják hirdetni, amit Isten a szívemre helyezett, mikor készítettem őket.

Érzelmek a keresztény ajándéktárgyak mögött

Igen, ez a keresztény webáruház azért készült, hogy otthonra találjanak ezek a bibliai témájú ajándéktárgyak. De mindezek ellenére mégsem tudok üzletként tekinteni arra, amit csinálok, mert kötődöm a kis kézműves alkotásimhoz. Ez megható számomra, és nagyon örülök, ha arra gondolok, mennyien láthatják majd, és olvashatják ezeken keresztül Isten üzenetét.

Talán egyszer a te otthonodban is eljut valami a Keresztény Ajándékboltból.

Címkék: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?